ברזל- אנמיה... סוג ברזל

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

25/08/2016 | 23:41 | מאת: יעל

שלום, בעקבות אנמיה של מחסור בברזל אני לוקחת ברזל. ישנו ברזל לייט של מכבי שמצויין באתר שלהם שמכיל Bisglycinat ושניתן לצרוך איתו מוצרי חלב וקפה. רציתי בבקשה לברר: האם זה באמת נכון? והאם ידוע לכם מה חומר הברזל שאמור פחות לעשות עצירות: הברזל של מכבי עם ה Bisglycinat או ברזל אקטיפרין? תודה מראש

שלום יעל, בכל מקרה לא מומלץ ליצור חלב ומוצריו יחד עם תוסף ברזל. ברזל ביסגליסינאט מפחית תופעות לוואי הקשורות במערכת העיכול כמו כאבי בטן ועצירות. ההמלצה הנטורופתית היא על ברזל בנוזל ממקור טבעי כמו למשל, "פלורדיקס" של חברת "גראמזה" או "ברזל "ספאטון" למינימום של תופעות לוואי. בהצלחה ! מעין זעירא

מנהלי פורום נטורופתיה