אבקת חרובים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

22/08/2016 | 20:55 | מאת: שי

שלום. הלכתי היום לחנות "נעמה" וביקשתי מהמוכר אבקת חרובים. היו לו חרובים שלמים סגורים בשקית. הוא פתח אחת, שפך את כל תכולתה למכונה וטחן לי את החרובים שלמים עם הגרעינים והכל. באתי לבית ועשיתי תה מהחרובים- כפית מהאבקה עם כוס מים חמים. הטעם היה מתוק מאוד. היה לי שלשול כבר יומיים ואחרי ששתיתי תה חרובים השלשול עבר לי. אך אחרי כמה דקות שסיימתי לשתות, לפתע הרגשתי כאב חד בחזה בצד שמאל באזור הלב, והרגשתי נפיחות קלה בגרון בקנה הנשימה. שתיתי הרבה מים לאחר מכן, ואחרי כשעה הכאב בחזה והנפיחות בגרון נעלמו. השאלה שלי האם זו תופעת לוואי מהאבקת חרובים בגלל שהיא טחונה עם הזרעים והכל (קראתי שצריך להוציא את הזרעים) או שזה פשוט כי התייבשתי?

שלום שי, הסימפטומים שאת מתארת יכולים להיגרם מכל מני סיבות, לא ניתן להסיק מהנתונים שציינת מה הסיבה. התסמינים שתיארת אינם סימנים של התייבשות.. כאב בחזה ובלב והרגשת נפיחות בקנה הנשימה יכולים להיות תסמינים של חרדה או של אלרגיה ועוד.. אם התופעות נמשכות גשי לבדיקה ואיבחון . רק בריאות !

מנהלי פורום נטורופתיה