שקדים קלוים או לא קלוים? עם קליפה או בלי?

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

21/08/2016 | 19:00 | מאת: דניאלה

שלום וברכה, לאחרונה אנחנו מחממים את השקדים בתנור. הם פשוט יותר טעימים. האם זה נכון לחמם אותם או שיותר בריא לאכול אותם בלי לחמם? שאלה נוספת? האם לאכול אותם עם הקליפה או בלי הקליפה החומה הדקה? תודה מראש על התשובות בברכה, דניאלה

שלום דניאלה, תמיד מומלץ לאכול שקדים/אגוזים טריים ולא קלויים, החימום/הקלייה פוגעים בערכם התזונתי. ניתן לאכול שקדים עם הקליפה אלא אם כן, ידוע על בעיות עיכול אז כדאי לאכול שקדים קלופים (לאחר השרייה במים) על מנת למנוע גירוי. בהצלחה!

מנהלי פורום נטורופתיה