האם מותר לקחת אשוואנגנדה עם ציפרלקס?

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

20/08/2016 | 16:00 | מאת: רחל

שלום רחל, לא מומלץ לשלב בין השניים, והשאלה מה הסיבה בגללה את רוצה לקחת את שניהם. אם את נוטלת ציפרלקס מספיק זמן ( לפחות 3 חודשים) והוא אינו יעיל, אזי יש לשקול העלאת מינון או החלפת הטיפול התרופתי, אבל לא כדאי להוסיף אשווגנדה במידה והציפרלקס אינו בעל השפעה מיטיבה. מוזמנת להתייעץ איתי במייל. רק בריאות ובהצלחה !

23/08/2016 | 17:26 | מאת: רחל

תודה על תשובתכם.אני לוקחת ציפרלקס בגלל החרדות והוא מאד יעיל אבל סובלת מעייפות אפילו אחרי שינה טובה.ראיתי שהאשווגנדה יעילה לבלוטות אדרנל עייפות ועוד תופעות שקשורות לעייפות הבלוטות ורציתי לנסות לראות אם זה עוזר כי אני לא רוצה לקחת עוד תרופה. רחל

מנהלי פורום נטורופתיה