קושי במתן שתן מזה כשבוע

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

17/08/2016 | 08:37 | מאת: הילי

שלום, האם אחד מהתוספים הנ"ל עלול לגרום לכך (שתן מועט ביחס לכמות השתיה)? שן הארי שמן נר הלילה מאקה גאבה הם נלקחו בו זמנית סמוך לתופעה הנ"ל- שלא היתה קיימת טרם הלקיחה. תודה רבה!

שלום הילי, אף אחד מהתוספים שציינת אינו גורם לקושי במתן שתן. אם את חושדת באחד מהם, את יכולה לעשות אלמינציה ולבודד כל פעם אחד מהם. בהצלחה ורק בריאות!

21/08/2016 | 23:38 | מאת: הילי

שזה שן הארי... האם תופעה מוכרת? ואם הוא אכן הגורם האם זו תופעה שאמורה לחלוף או כזו שמסמנת לי שהתוסף איננו מתאים ולא כדאי להמשיך?

מנהלי פורום נטורופתיה