מסטיק תימני וגלולות

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

15/08/2016 | 11:22 | מאת: בתיה

בוקר טוב, התחלתי לקחת גלולות לפני שלושה שבועות - ביום הראשון של המחזור ומאז לא הפסיק לי הדימום.. בהתחלה הוא היה דימום רגיל של מחזור ואח"כ סתם דימום שקט וקטן.. אבל לאור העובדה שאני דתיה ושומרת טהרה.. זה בהחלט פוגם בסדר הטוב של החיים.. קראתי שמסטיק תימני עוזר לשמור על איזון הורמונלי.. וכיוון שאני מניחה שזו הסיבה לדימום חשבתי לקחת אותו.. האם אכן המסטיק תימני יכול לפתור לי את הבעיה? מה המינונים שאני צריכה לקחת, איך ומתי..? תודה רבה!

שלום בתיה, לא מומלץ לקחת מסטיק תימני יחד עם גלולות שגורמות לדימום בשביל לעצור את הדימום ובטח שזה לא מאזן הורמונלית.. כדאי לגשת לרופא המטפל שנתן לך את הגלולות ולהתייעץ איתו על טיפול מתאים. בהצלחה!

מנהלי פורום נטורופתיה