שחלות פוליצסטיות- אשמח לעזרה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

14/08/2016 | 21:29 | מאת: כרמל

שלום וברכה, אני בעלת שחלות פוליצסטיות ובחודשים האחרונים עשיתי את הדיאטה המיוחדת וספורט וכו'...לפני כשבועיים וחצי עשיתי בדיקת דם שהתוצאות שלה הן: LH 18.2 פרוגסטרון 2.3 אסטרודיל 430 הבנתי שהערכים האלה מראים שאני ממש לפני ביוץ, אבל השאלה מה זה אומר אצל פוליצסטית ממש לפני? האם זה אומר שאם עכשיו כשבועיים וחצי אחר כך עוד לא קיבלתי מחזור, אז יש סיכוי שזה הריון מוסיפה שגם ישנן כבר שבוע בחילות כאבי בטן ורגישות בחזה, אבל זה היה גם לפני המחזור הקודם... תודה רבה!

שלום כרמל, לא ציינת באיזה יום של הוסת ביצעת את הבדיקות. ה - LH הגבוה והעלייה של הפרוגסטרון יכולה להעיד שזה אכן לקראת ביוץ, בלי קשר לפוליציסטיות. את יכולה פשוט לעשות בדיקת הריון ביתית כדי לבדוק את תחושותייך. בהצלחה !

מנהלי פורום נטורופתיה