קומפלקס ויטמין נ 50 ויובש בגרון

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

14/08/2016 | 01:24 | מאת: ת

שלום. היה לי הרפס וקיבלתי כדורים לזה. עכשיו הרופאה המליצה לי לקחת קומפלקס ויטמין B 50 לחיזוק המערכת החיסונית וגם כי יש לי נשירה נוראית. האם הוא גורם ליובש בפה/בגרון? או שבגלל שרק לקחתי את הכדור של זובירקס אתמול והיום את הויטמין, השילוב גורם לזה? האם צריך לשתות הרבה מים כשלוקחים אותו? אני שואלת בעיקר לנוכח העובדה שראיית שיש בו ביוטין. תודה רבה על העזרה

שלום לך, B קומפלקס אינו גורם ליובש בפה ואין צורך לשתות הרבה מים כשנוטלים אותו. היובש בפה כנראה נגרם מסיבות אחרות. בהצלחה !

מנהלי פורום נטורופתיה