שמן רוזמרין----------

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

18/07/2016 | 22:45 | מאת: נירית

לפני 4 ימים מרחתי שמן רוזמרין על כף היד ללא מהילתו בשמן בסיס. טבלתי את האצבע 3 פעמים ומרחתי.אחרי רבע שעה הרגשתי לא טוב.היה לי לחץ בראש.ושטפתי את היד...אך השמן כבר נספג.אחרי 7 שעות בערך הרגשתי ביובש בעיניים.היום 4 ימים אחרי אני עדיין עם תחושת יובש. האם זה נזק בלתי הפיך? או שהעיניים יחזרו למצבם הקודם עם הזמן?האם שמן רוזמרין משפיע על מערכת העצבים במריחה חיצונית?אשמח לתשובה.

שמתנים אתרים לרוב נמרחים על העור רק עם שמן בסיס למעט - לבנדר ועץ התה. אם גרמת לעצמך נזק בלתי הפיך- אני מניח שלא, אך במידה והתחושה לא חלפה, כדאי לבדוק את נושא העיניים אצל רופא עיניים. לשמן רוזמרין בהחלט יכולה להיות השפעה מעוררת למערכת העצבים להבא...תתייעצו לפני ולא אחרי!!!

מנהלי פורום נטורופתיה