גאבא 500 והשפעותיו השונות

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

20/07/2016 | 20:33 | מאת: ד'

שלום רכשתי את המוצר לצורך מיתון חרדות והשריית שינה. אם ברצוני למקסם את השריית השינה- האם מומלץ לקחת אותו לפני השינה ואם כן כמה זמן לפני? האם חיוני לקחת על בטן ריקה והאם כמוסה אחת ביום אמורה להספיק....? תודה

מינונים זה עניין אישי עפ"י הבעיה . אני תמיד ממליץ להתחיל במינון נמוך ואם זה עובד אז להמשיך איתו ובמידת הצורך להעלות מינון. מותר כמובן לשחק עם התוסף ולנסות לראות - אם לפני השינה זה עובד טוב יותר עבורך. צריכת התוסף על קיבה ריקה זה לא חובה, אך היא בהחלט משפרת את הספיגה במקרה של התוסף הנ"ל.

25/07/2016 | 14:44 | מאת: ד'

רואים שינוי הן בדפוסי השינה והן במיתון החרדות?

מנהלי פורום נטורופתיה