קלינטוקס - האם יש נזק בנטילת תוסף במשך זמן ממושך.

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

17/07/2016 | 22:48 | מאת: יאן

שלום רב, יש לי שאלה למומחים לגבי תוסף תזונה "קלינטוקס" של אלטמן. זה הוא תוסף לניקוי רעלים ובעיקר כבד. אני נוטל את התכשיר(2-כמוסות ביום) מעל 8 שנים ומרגיש טוב בעזרתו. יש לציין שאני חולה בהיפטיטס בי מגיל 9 ( היום אני בן 39 ), ויש לי פברוזיס ( בטיפול מעל שנה בברקלוד ) . שאלה : 1. האם אפשר לטול את התוסף לפרק זמן ממושך ? 2. האם אחד המרכיבים של התוסף ( 100 מ"ג תמצית עלי סרפד (1% סיליקה) - משתן ), לא יזיקו לכליות. נסיתי להפסיק , אך ללא הצלחה. למחורת הרגשה של חוסר ריכוז ונפיחות בבטן וחוסר טאבון. תודה מראש לעונים. יאן.

לא מכיר את כל הרכיבים שלו, אך עם צמחי מרפא בשימוש ממושך מומלץ לעשות הפסקות: יום בשבוע וכן גם אחת ל שלושה חודשים הפסקה של כשלושה שבועות. לגביי חלופות-כדאי לבדוק ולהיוועץ במטפל

27/07/2016 | 05:09 | מאת: יניב

תודה לתשובה ד"ר אורן מזרחי.

מנהלי פורום נטורופתיה