תוסף תזונה שיח אברהם

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

17/07/2016 | 02:29 | מאת: שלום

אני גבר כבן 30, ואני מעוניין בתרופה שתוריד לי את החשק המיני, בעבר פסיכיאטר רשם לי פקסט/סרוקטסט 20 מ"ג, אבל זה לא עזר מספיק ומצד שני גרם לי לעייפות רבה. בהמשך רשם לי אנדרוקור 50 מ"ג, כשלקחתי 4* 50 מ"ג ביום במשך תקופה זה השפיע עלי די טוב, אבל היות שאני נשוי, אז הפסקתי לקחת את האנדורוקור כמה ימים לפני שהייתי צריך לחזור לקיים יחסי מין, (אני דתי - ויש זמנים שאסור ויש זמנים שצריך...) אבל הכושר לא חזר, הזיקפה היתה נופלת ועוד... אז פניתי לאורולוג והוא אמר לי שיכול לקחת עוד כמה חודשים עד שיחזור הכושר, ולשאלתי האם ההשפעה של האנדרוקור זה תמיד הפיך? הוא אמר שאם אני לוקח יותר מחודשיים אז זה מייבש את הערמונית, ואח"כ גם אם אני מפסיק לקחת הורמונים הכושר יורד ולא חוזר להיות כמו שהיה, בקיצור אין הוקוס פוקוס, ואינני לוקח את זה יותר כי אשתי וגם אני לא רוצה שהכושר המיני שלי ירד, אלא אני זקוק לתרופה שמצד אחד תוריד את החשק המיני, אבל לא תפגע כלל בכושר לקיים יחסים, האם יש? לאחרונה שמעתי על תוסף בשם "שיח אברהם" בהקשר של החלשת הדחף המיני בגברים, וקניתי בחנות טבע, והתחלתי להשתמש, ואכן אני מרגיש ממש כמו כשלקחתי אנדרוקור, אבל איני יודע אם זה פועל דומה לאנדרוקור, אז זה עם הזמן יגרום לי לנזק בלתי הפיך, או שזה עובד בדומה לפקסט/סרוקסט, שעובד רק על המח ואז תמיד המצב יכול לחסור לקדמותו, אשמח לקבל מידע גם לגבי התוסף תזונה "שיח אברהם", וגם בכלל האם קיים איזה פתרון שמפחית חשק אבל לא פוגע ביכולת המינית תודה מראש

שלום שלום, שיח אברהם הוא בהחלט צמח שנחשב למוריד חשק מיני אצל גברים. לא ידועה השפעה לא טובה על קיום יחסי מין וגם לא ניתן להשוות אותו לטיפול התרופתי. אני מבינה, שהתחלת כבר לקחת והוא משפיע בצורה טובה ומשיג את המטרה. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה