מסטיק תימני"מסטיקא"

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

07/07/2016 | 15:48 | מאת: מלי

שלום, קניתי מסטיקא גרגירים וטחנתי..הבנתי שזה עוזר לביוץ ומחזק את הרחם..רציתי לדעת כמה לוקחים? מתי? לכמה זמן? הבנתי שלוקחים מהיום השלישי של המחזור אבל לא הבנתי כמה ואיך..? עם מים? לכמה זמן?

שלום מלי, מה המטרה ? בשביל להיכנס להריון? לא מבינה מה זה לחזק ביוץ.. בל אופן, אני לא יודעת איזה גרגרים קנית.. ריכוז.. ולכן לא יכול הלחות אותך באופן השימוש. ניתן לרכוש מסטיק תימני בטינקטורה עם ריכוז ספציפי וכך אפשר להנחות אותך. בכל אופן, אם המטרה היא כניסה להריון, אז יש צמחים יעילים יותר, השאלה היא מה המטרה והאם אובחנת עם בעיה כלשהי? אין סיבה לקחת ככה סתם לחיזוק הביוץ .. אלא אם כן קיימת אבחנה. בהצלחה ורק בריאות!

08/07/2016 | 09:29 | מאת: מלי

קניתי מחנות תבלינים גרגירים וטחנתי אותם לאבקה.. המטרה היא להיכנס להריון..אין בעיה ספציפית פשוט מנסים כמה חודשים ולא נקלט..אחותי לקחה את זה גם ונכנסה בחודש השני של השימוש להריון היא פשוט לא זוכרת את הכמויות..לפי מה שקראתי רשום שזה מגדיל את הורמון הביוץ וכך יש יותר סיכוי להיקלט.. אשמח בנוסף לדעת על הצמחים שאמרת..

מנהלי פורום נטורופתיה