עייפות פיזית ושינה באמצע היום

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

21/06/2016 | 15:24 | מאת: ליאת

שלום לכם. אני בת 49 ומרגישה בימים האחרונים עייפות פיזית ותשישות נוראית,האם זה קשור לגיל המעבר? כיצד אפשר להתמודד בטיפול נטורופתי כדי לחזק את האנרגיה? תודה.

22/06/2016 | 11:25 | מאת: לגליזציה בנתרופתיה

תנסי שמן המפ זה מאוד עוזר כף ביום בבוקר כל בוקר אצל אנשים מסוימים מרגשים את ההשפעה תוך 40 דקות ואצל אנשים מסוימים ההשפעה קוראת לאחר שימוש ממושך של שבוע

יתכן קשר לגיל מעבר, יתכנו גם סיבות רבות אחרות. הטיפול הנטורופתי בהחלט יכול לעזור. פני אלינו למרפאה במייל האישי ונשמח לעזור

מנהלי פורום נטורופתיה