מחסור בויטימין די ונשירת שיער

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

16/06/2016 | 14:55 | מאת: Zohar

בעקבות חוסר ויטמין די התחלתי לקחת טיפות ויטמין די. הייתי רוצה לדעת מה אני יכולה לעשות כדי שהויטמין יספג אצלי בצורה הכי אופטימלית. האם זה נכון שמגנזיום וסידן עוזרים לספיגה של הויטמין? ושאלה נוספת, האם יש קשר בין חוסר בויטימין זה לבין נשירת שיער? תודה.

כדאי לצרוך אותו צמוד לארוחה כדיי להגביר את הספיגה. לא חובה מגנזיום וסידן, אך אם יש צורך/ חסרים אז בוודאי שיעזור. יתכן קשר לנשירה, אך ישנן סיבות נוספות ורבות לנשירת שיער.

19/06/2016 | 17:19 | מאת: Zohar

תודה על התשובה. רק לא הבנתי אם מגנזיום וסידן יכולים לעזור לספיגה של הויטמין די. ואם כן מה יותר עוזר סידן או מגנזיום?

מנהלי פורום נטורופתיה