כאב במפשעה ובברך (אותו צד)

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

07/06/2016 | 11:43 | מאת: מיה

שלום לכם, בת 46 פעילה, כן לא טעיתי אני פונה אליכם בשאלה אורטופדית אולי ראומטולוגית לא יודעת בבירור. כבר למעלה מחודשיים שאני עם כאבים במפשעה קצת בירך ובברך מאחורי הברך. כואב מרגיש נוקשה לקחתי ארקוקסיה...לא עזריש גם תחושה של חמימות או קרירות במקום. זה משתנה יש לכם רעיון... אולי תוסף מזון... משהו תודה

אין קסמים... יתכן ומדובר במצב דלקתי, אין איזה תוסף קסם שיכול לפתור את הבעיה בצ'יק. כדאי להגיע למרפאה לראות ולטפל כפי שצריך(דיקור סיני, עיסוי עם שמנים, נק לחיצה, עבודה עם מכשירים וכו')

16/06/2016 | 10:11 | מאת: מיה

מנהלי פורום נטורופתיה