אולי מפה תבוא הישועה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

07/06/2016 | 13:34 | מאת: שירה

אני בת 29 אחרי שתי לידות, בריאה בד"כ מזה כ-10 חודשים סובלת משלל תופעות במערכת העיכול העליונה בלבד. לרבות תחושה של אויר כלוא בקיבה שריפה בקיבה בגרון ובוושט, הרגשה של מלאות אחרי האוכל ונפיחות בבטן העליונה רעשים מהבטן העליונה, לחץ באיזור שבחיבור בין כלוב הצלעות (מפתח הלב) ובחילות - לא מצליחה למצוא קשר לאכילה או אי אכילה מדובר בתסמינים שבאים והולכים מופיעים יחד ובנפרד לכל אורך היום כל היום. ביצעתי המון בדיקות גסטרולוגיות שלא הניבו תוצאות כלשהן לרבות גסטרוסקופיה אנדוסקופיה אולטראסאונד וסי טי בדיקת נשיפה להליקובקטור שיצאה שלישית ניסיתי טיפולים בכל סוג אפשרי של סותרי חומצה ללא שיפור ואף החמרה. ניסיתי דיקור ניסתי טיפול בפרחי באך ושינוי תזונתי אחרי ייעוץ בביוקונטרול (רפואת התדרים) וכל זאת ללא הועיל. חשבתי לנסות לקחת תוסף תזונה כלשהו שאולי ייסיע לעניין זה, האם יש תוסף שיכול להתאים לתסמינים שאני מתארת ? ראיתי המלצות על תוספים כמו גסטרידין, פרוביוטיקה משולבת עם אנזימי עיכול או אינזימי עיכול המשולבים בצמחי מרפא האם משהו מהם כדאי ויכול להועיל? האם יש לכן רעיון אחר מה עוד ניתן לעשות

היי, יתכן ומדובר בהליקובקטר פילורי -אל אף שהבדיקה יצאה שלילית! (הבדיקה לא נותנת תמונה של 100%) יתכן גם שמדובר בקנדידה. אנזימי עיכול יכולים להקל, אך לא יפתרו את הבעיה. אני מציע להגיע למרפאה, לערוך אבחון ולקבל המלצות וטיפול מתאים.

08/06/2016 | 14:57 | מאת: שירה

איך אפשר אם כך לדעת אם יש את החידק או לא? האם יש בדיקה נוספת שניתן לבצע? אולי כדאי לי לעשות בדיקה חוזרת? אשמח אם תוכל להמליץ על אינזימי עיכול לפחות להקלה בינתיים עד שאפנה לטיפול נטורופתי מסודר

15/01/2019 | 20:50 | מאת: יעל

אמנם עברו כבר שנתיים וחצי מאז כתבת את ההודעה...אולי במקרה תקבלי הודעה על התגובה שלי... מה שאת מתארת זה בדיוק מה שיש לי ב 3 חודשים האחרונים..את יכולה לספר לי אולי מה עזר לך בסוף?? אני ממש סובלת ומיואשת :(

מנהלי פורום נטורופתיה