אשמח לעזרה לגבי התלבטות של חולים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

08/06/2016 | 12:01 | מאת: רותם

ידוע שרוב הלקוחות מגיעים למטפל ע"י המלצה, אבל אני לא מבין למה לאנשים לוקח חודשים ואפילו שנים מהרגע שקיבלו המלצה עד שמתקשרים למטפל - אשמח להבין מה מונע מהם / מה גורם להם להתמהמה ? תודה.

באם מדובר על הקשר לפורום, אז מרבית האנשים רוצים עצות חינמיות (שלעיתים הם עובדות ולעיתים לא- בגלל שלא מכירים את ההיסטוריה הרפואית, לא עשינו אבחנה בקליניקה וכו'...). אנשים שמקבלים המלצה אישית על מטפל מפה לאוזן לעיתים גם צריכים " להתבשל ", להיות מוכנים לתהליך (כי לא תמיד זה נגמר בטיפול או שתיים - בהתאם למצב ולבעיה). כמו כן ישנו כמובן שיקול כלכלי ושיקול של זמן ו- סדר עדיפויות. ושוב יש אנשים החושבים שאיזה כדור / תוסף תזונה או שניים יכולים לפתור את הבעיה , אך זה לא עובד כך. תודה ששאלת, שאלה חשובה ויפה! בריאות והצלחה.

מנהלי פורום נטורופתיה