שתיית מים עם לימון ושמן זית על הבוקר

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

31/05/2016 | 03:19 | מאת: יוני

שלום האם יש בסיס להמלצה הזו של שתיית מים עם לימון סחוט טרי? יש שאומרים גם שמן זית ביחד. זה מועיל לניקוי הגוף? מועיל לניקוי הכבד? במידה וכן, האם מים רגילים? מים חמים? כמה מים וכמה לימון? וכמה שמן זית? וכמה זמן להמתין בין זה לשתיה ואכילה רגילה. ובכלל, שתיית מים מיד עם הקימה במקום לשתות את הכוס קפה המסורתי, האם יש בזה תועלת ממשית? תודה רבה

שלום יוני, בערב היו ממליצים על שתיית מים עם לימון לפעילות תקינה של הכבד ופינוי של מיצי מרה היום לא מומלץ לצרוך לימון בבוקר על קיבה ריקה, שכן אין טעם להעלות את רמת החומציות בקיבה על בטן ריקה, כלומר, לפני שהתחלנו לאכול... שתיית מים עם שמן זית יכולה להתאם למצבים של עצירות, בעיות עיכול,שומנים בדם ועוד.. מים תמיד מומלץ לשתות - בוודאי שעדיף לשתות מים על פני קפה או בכל מקרה להתחיל את היום עם 2 כוסות מים. רק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה