כמוסות של תה ירוק לצמצום מיומה ברחם

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

30/05/2016 | 11:49 | מאת: אמה

שלום רב, בת 46 , יש לי מיומה ענקית ברחם . מנסה למנוע את הניתוח ועקב מאמר שקראתי באנגלית על צמצום מיומות ב- 30% עקב שימוש בכמוסות של תה ירוק , מאתמול התחלתי בכמוסה של תה ירוק של חברת סולגאר . היום אני מרגישה ישנונית , אפטית , משהו מוזר ... יש לציין שכשנה וחצי אני נוטלת סימבלטה 30% (עקב חשש לפיברומיאלגיה). האם ייתכן שכמוסה של תה ירוק גרמה לי להרגשה המוזרה שאני חשה היום ? האם השילוב של סימבלטה והתה הירוק ? בנוסף אשמח על המלצות נוספות בנושא של צמצום המיומה . תודה רבה

שלום אמה, כמוסה אחת של תה ירוק אינה אמורה לגרום לתופעות לוואי אותן ציינת וגם לא מהשילוב עם הסימבלטה. לגבי המיומה- לא ציינת מה גודלה וחסרים נתונים נוספים להשלמת התמונה הקלינית. בכל אופן הטיפול במיומה (ושוב תלוי בגודלה ובנתונים נוספים) כולל שינוי תזונתי המתאים למיומה ומותאם עבורך, תוספי תזונה ובעיקר פורמולת צמחי מרפא מתאימה בשילוב עם דיקור סיני. רק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה