שאלה נוספת בנוסף לדיכאון ששאלתי

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

29/05/2016 | 12:59 | מאת: רינת

אני מרגישה חוסר אנרגיה חוסר חשק לצאת מהבית בבוקר.אני כרגע לא עובדת ומרגישה שאין לי את החשק וחולשה בגוף כדי לעשות משהו או לצאת מהבית. איך אני יכולה לעלות את האנרגיה שלי בבוקר כדי שאהיה באנרגיה מיטבית? אשמח לקבל טיפ זה חשוב לי.תודה.

שלום רינת, קראתי את השירשור הקודם שכתבת בנוגע לדיכאון ואני מבינה שאת נמצאת כרגע בגיל המעבר וייתכן ברקע גורמים נוספים לדיכאון אותם יש לברר. את זקוקה לטיפול - טיפ לבוקר לא יספיק כדי לסייע לך במצב בו את נמצאת. נדרשת תזונה מתאימה , תוספי תזונה, צמחי מרפא מתאימים - פורמולה שיכולה לרומם את רוחך וכמו כן להתאים לתסמיני גיל המעבר אם יש. כמו כן טיפול גופנפש, שיחות, מיינדפולנס או עבודת מודעות כלשהי ושיחות יוכלו אף הם לסייע לך. גשי לקבל טיפול וחוות דעת מקצועית שתעזור לך (: בהצלחה!

05/06/2016 | 19:27 | מאת: רינת

על עזרתך ותמיכתך,שבוע טוב.

מנהלי פורום נטורופתיה