חמאה או מרגרינה? ואולי מזולה?

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

24/05/2016 | 14:49 | מאת: לילך

שלום רב! אני אופה עוגיות טחינה ואוכלת אותם ע"ב יומי. מבקשת לדעת מה עדיף.. כבר מזמן הבנתי שמשתי האופציות עדיף להימנע ובכל זאת? מה הרע במיעוטו? בנוסף, יש תחליף אחר יותר בריא שייתן לי את אותו המרקם והטעם בעוגיות? (מזולה למשל?)

שלום לילך, להכנת עוגיות בריאות אפשר להשתמש בשמן אגוזי מלך, שמן קוקוס, זרעי ענבים, מחית תפוחי עץ ועוד שילובים כאלה ואחרים. ממש לא מרגרינה, אם כבר אז העדיפות היא כמובן לחמאה. בהצלחה !

מנהלי פורום נטורופתיה