טיפול בצלקות אקנה הורמונלי

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

13/05/2016 | 11:19 | מאת: שרון

היי, בתקופה האחרונה הפסקתי לקחת גלולות והופיע לי אקנה הורמונלי (בחלק התחתון של הפנים). אני לוקחת כבר חודש תמציות של ברא צמחים (שיח אברהם ודונג קוואי) ובאמת שהפסיקו להופיע לי פצעים. השאלה היא מה עושים עם הסימנים האדומים שנשארו אחרי הפצעים? יש איזו משחה מומלצת או שמנים מסויימים? (מבחינת תוספי תזונה אני לוקחת באופן קבוע מולטי ויטמין, פיקנוגנול ותמצית זרעי ענבים)

ניתן לטפל בשמנים ארומתיים. אוכל להמליץ לך על שם של מטפלת אם תרצי

מנהלי פורום נטורופתיה