תופעות לאחר עיסוי (מסאז')

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

15/05/2016 | 13:17 | מאת: משה

שלום, אני נוהג לקבל עיסוי (מקצועי בלבד) שבועי. קצת לאחר כל עיסוי מופיעות תופעות כגון: השתנה מרובה, גודש באף, הופעת פצעי אקנה (קטנים ובודדים, גם במקומות שלא בוצע בהם עיסוי, למשל באף). התופעות חולפות בד"כ עוד באותו יום, אבל בכל זאת האם ידוע למה זה קורה? תודה

יכולות להיות מס' סיבות ביניהם: תגובה לטיפול- תהליך של ניקוי. יתכן גם שהשמן אינו מתאים לך ואתה מפתח אליו את התסמינים הללו.

19/05/2016 | 16:26 | מאת: מיקה

אני אחרי גיל 40 בתקופה האחרונה מאז שהופסק לי המחזור אני מרגישה אנרגיה נמוכה ישנה הרבה אין לי כוחות ללכת בחוץ אין לי חשק לעשייה.מרגישה מקובצת בבטן מועקה.האם דרך נטורופתיה ניתן לטפל במערבולת הזאת? עם כן אשמח לטיפ מה לעשות.תודה.

מנהלי פורום נטורופתיה