חומצה אלפא ליפואית

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

10/05/2016 | 20:59 | מאת: יואב

שלום קיבלתי המלצה לנסות חומצה אלפא ליפואית לאיזון רמות סוכר בדם אני סובל גם מצרבות פתחתי קפסולה אחת של אחד היצרנים וטעמתי את החומר שהוא מן הסתם מאד חומצי וחריף בפה. האם זה יכול להשפיע על הצרבות או שהחומצה האלפא לפואית מנוטרלת בקיבה? תודה

12/05/2016 | 10:23 | מאת: שגב

ליואב שלוםץ אני לא רופא,לא רוקח ולא ממליץ דבר. מדווח מניסיון אישי, נוטל חא"ל 2 כמוסות(של 600 מ"ג) ביום זה השפיע מצויין על רמות הסוכר שלי בדם,ללא שום צרבות. החומצה הורידה את ערכי הסוכר בדמי מ- 101 - 85 , מוריד סוכר גם בכרום פיקלונט. הקפסולה נועדה לגרום לחומר שבתוכה להתפרק במערכת העיכול בדיוק במקום שלא יהיו לה תופעות לוואי,לכן אין לפתוח את הקפסולות. לא ממליץ לקחת ת.מזון ללא התייעצות עם רופא/נתורופט.

כפי שנאמר, כעיקרון לא אמור לעשות בעיות של חומציות יתר/ צרבות. מומלץ לשלב גם עם כרום פיקולינט. נא לבדוק נושא של הליקובקטר פילורי

מנהלי פורום נטורופתיה