גיל ביולוגי- האם יש דבר כזה....?

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

11/05/2016 | 17:39 | מאת: נעה

שלום האם יש בדיקה בתחום הרפואה המשלימה להערכת גיל ביולוגי? ואם כן איזה פרמטרים היא כוללת? אני נראית 15 שנים צעירה יותר מגילי ולמעשה גם חשה ובריאה פיזית הרבה מתחת לגילי- האם זה אומר שגילי הביולוגי הוא 15 שנים פחות מגילי הכרונולוגי?

גיל ביולוגי הינו נתון כולל של מס פרמטרים: בדיקת מראה חיצוני. בדיקת דם מלאה (כולל שומני דם וכו').בדיקת פוריות, בדיקת כושר גופני. בדיקת הרכב גוף (שריר/שומן/עצם).הערכת מצב בריאות נפשי וכו'. בכל אופן מה זה משנה? תמשיכי להיראות צעירה ותשמחי בכך.

מנהלי פורום נטורופתיה