טיפול נטורופתי בדיכאון

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

09/05/2016 | 12:45 | מאת: רינת

חג עצמאות שמח. הייתי רוצה לדעת עם טיפול נטורופתי יכול לעזור גם בדיכאון,ועם כן מה הכלים לטיפול? וגם אם אשמח להפנות אותי לאתר שאוכל לקרוא על זה אודה לכם מאוד עם תפנו אותי לאתר הזה.אני מאוד מודה לכם.

09/05/2016 | 12:48 | מאת: רינת

עם יש אתר שאפשר להפנות אותי אני אשמח.תודה רבה.

10/05/2016 | 11:39 | מאת: רינת

אני נמצאת בגיל המעבר.ומאז שהופסק לי המחזור אני מרגישה אנרגיה פיזית ונפשית ירודה.בעיות שינה ואני קמה בבוקר עם אי חשק לעשות כלום.האם זה קשור להפסקת המחזור או לגיל המעבר? מה אפשר לעשות במקרה כזה? תודה מכל הלב.

מנהלי פורום נטורופתיה