דקל ננסי

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

01/05/2016 | 20:20 | מאת: אליאור

היי שמי אליאור בן 24 ולאחרונה חלה אצלי ירידה בתפקוד המיני שכוללת חוסר חשק, שפיכה מהירה וזקפה חלשה. הומלץ לי לקחת גינסנג קוריאני בטבליות של חברת סולגאר ואני משתמש בו כשבוע טבליה אחת ליום אך ללא שום שינוי. א. רציתי לדעת אם לתת עוד צאנס לגינסנג ולהמשיך ליטול אותו או להפסיק? ב. מה שעוד מעניין אותי זה הדקל הננסי שלפי הבנתי חוסם במידה מסויימת את ההידרוטסטוסטרון. בכל חנויות הטבע מציינים שהדקל הננסי מגביר חשק מיני, משפר איכות וכמות זרע ועוד. ואילו קראתי עדויות של אנשים שאומרים בדיוק ההיפך שהוא פוגע בחשק המיני(בדומה לתרופת פרופסיה). אשמח לחוות דעת מקצועית תודה מראש :)

היי, כעקרון רצוי לתת צ'אנס לפחות כ-3 שבועות... הדקל הננסי משפר תפקוד ופעילות בלוטת הערמונית ולכן בהחלט יכול גם לשפר את החשק. ישנם עוד צמחים ותוספים היכולים לעזור, כן גם הומאופתיה ודיקור סיני שניתן לעשות אצלי במרפאה

02/05/2016 | 09:25 | מאת: אליאור

בוקר טוב, קודם כל תודה על התגובה המהירה. אפשר לשלב בין 2 הטיפולים דקל ננסי גינסנג אם כן מה המינונים המומלצים? והיכן נמצאת מרפאתך?

מנהלי פורום נטורופתיה