טיפול נטורופתי לשיפור מתן שתן

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

25/04/2016 | 08:30 | מאת: רוני

אשמח להיוודע על דרכים טבעיות ותזונתיות, ספציפית לשיפור מתן שתן מבחינת זרם חזק יותר, פחות קילוחי שתן בסיום ההשתנה והתרוקנות טובה יותר של השלפוחית. כמו כן, בפתרון בעיה קלה של עקצוצים בתוך אבר המין ולעתים גם כאבים לא ברורים בבטן התחתונה ובאזור ש"מתחת" לאבר המין, תחושה פנימית לא נוחה וכואבת. אבהיר: בדיקת ערמונית תקינה (הגדלה קלה ולא משמעותית בלבד ואולטראסאונד תקין). האורלוגית לא הייתה "מודאגת" ובהוראתה אני נוטל כל בוקר כדור בשם "טמסולוסין" שהוא, ככתוב, "טיפול בהפרעות תפקוד הנגרמות מגידול שפיר בערמונית". כאמור, הכל תקין באולטראסאונד ואין תודה לאל גידול שפיר.

ישנן צמנחים היכולים להתאים כמו: סופלמטו. כן גם ממליץ על טיפול ברפואה סינית משולב עם הומאופתיה מודרנית

מנהלי פורום נטורופתיה