מס' שאלות על ירקות סלוניים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

25/04/2016 | 07:03 | מאת: דוד

שלום רב, לאחר דלקות ברכיים בלתי מתמשכות , הומלץ לי לוותר על אכילת ירקות סלוניים. מאוד לא קל מבחינתי כי המזונות האהובים עלי הם דווקא עגבניות פלפל חצילים ותפוחי אדמה. אחרי קריאה על הנושא אני עדיין מעט מבולבל- האם בטטה היא כן ירק סלוניי או לא (ראיתי דעות שונות)? האם זה נכון שניתן לאכול את העגבניה ללא הנוזלים והגרעינים כי הסלונאן נמצא באזור הגרעינים? ומאותה סיבה, האם ניתן לאכול פלפל אדום ללא הגרעינים וללא החלק הלבן ? האם פלפל חריף מותר לאכילה ? שוב ראיתי דעות שונות, האם מדובר בפלפל חריף אדום? ירוק? יבש? האם עדיף להימנע לגמרי מכל אלה ? אודה לתשובות בנושא כדי שאוכל לבנות לעצמי תפריט לחודשים הקרובים. דוד.

04/05/2016 | 13:34 | מאת: דוד

הכוונה לירקות סולניים ולסולנין, האם יש עבורי תשובה ?

מנהלי פורום נטורופתיה