אכינצאיה-אסור לקחת רצוף לאורך זמן מסתבר..

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

21/04/2016 | 19:13 | מאת: ע.ד.ל

בהשך לשאלתי ,רשמת לי שבשימוש ממושך צריך כן לעשות הפסקה כול חודשיים. 1.למה?מה יכול לקרות? 2.האם אפילו שאני לוקחת אותו כחלק מפורמולה שיש בה עוד 4 צמחים נוספים בערך,האם עדין צריך לעשות הפסקה? אני לוקחת את הפורמולה רצוף כבר 4 שנים! 3.אם כן,מדוע הנטורופט מעולם לא עלה על דעתו להגיד לי??האם כדאי להחליף נטורופט ???

כן, אכיניצאה בשימוש ממושך (ובכלל צמחים) חייבים לעשות הפסקה כי אחרת הגוף מתרגל וההשפעה של הצמחים יורדת, כן גם יתכן עומס על הכבד והכליות. אכיניציאה בשימוש ממושך יכול לשנות את תמונת הדם. לגבי הנטורופת שלך...תשאל אותו.

מנהלי פורום נטורופתיה