כיצד יכולה הרפואה הטבעית אוזן גרון

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

17/04/2016 | 22:47 | מאת: דן

שלום כיצד יכולה הרפואה הטבעית לעזור לטיפול במבוגרים בנוזלים באוזן?? אחרי התקררות 2)ומה "לחיזןק" ולמיגור סופי של הסימטומים שכמעט עברו. 3)ולמיגור הליחה שתמיד היתה ועכשיו מפריעה יותר בעיקר בבוקר תודה

שלום דן, יש לברר מה הגורם לנוזלים באוזניים, בייחוד אם מדובר בתופעה שחוזרת על עצמה. יש טיפות הומאופתיות שיכולות לסייע לנוזלים באוזניים. כמו כן, כדאי להקפיד על תזונה מתאימה לליחה ולתסמינים הנלויים כמו להימנע ממזונות מעודדי ליחה : חלב ומוצריו,בננות, בוטנים, פירות הדר, פחמימות מזוקקות- לחם לבן, קמח לבן, סוכרים.. ומזונות שמומלץ לאכול - מזונות כתומים: גזר,בטטה, דלעת, דלורית. כדאי גם לתמוך במערכת החיסונית באמצעות צמחי מרפא. רק בריאות !

מנהלי פורום נטורופתיה