ויטמים D כמה שאלות על

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

04/02/2016 | 19:41 | מאת: וינברג ה.

תוך כמה זמן אמורים לראות שיפור? חסר לי הרבה ממנו בבדיקות דםפ אבל לא רציתי בהתחלה לקחת עד שקראתי שהוא עוזר גם למערכת חיסון ופוריות ובעיקר-לדכאון חורף.כשאין שמש מצבי גרוע.. דרך אגב ,אני לוקחת אותו באמצע האוכל .אבל בליי אועל שומני.כי כבר מוסיפים לו שמן זית.זה בסדר? האם חייב גם לקחת אותו רק בבוקר?

שלום לך, ויטמין D מומלץ לטול עם מרכיב שומני, אם הוא כבר עם שמן זית, אז אין צורך במרכיב שומני. אפשר לטול גם בצהריים או בערב. לא הבנתי במה את רוצה לראות שיפור, אבל בכל אופן לנטילתו אין קשר ישיר לתסמינים מסויימים, כלומר, לא ניתן למצוא קשר ישיר או לראות שיפור מצריכתו בלבד.

מנהלי פורום נטורופתיה