כמה שאלות לגבי תזונה בכללי

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

04/02/2016 | 19:36 | מאת: MEN DOWN

אשמח לחוות דעתכך על השאלות הבאות שיש לי : 1.מחפש תחליף לסוכר .לאחר בדיקות צמצמתי את ההתלבתות בין מולסה למייפל אמיתי.מה עדיף?אני צריכה בעיקר להמתקת המשקאות חמים בבוקר(לא רוצה סטיביה),לא לאפייה או בישול.. 2.אני נוטה להוסיף קינמון לנס קפה בבוקר בחורף.אבל הוא לא מתמזג עם המשקה!כלומר-הוא נשאר בתחתית המשקה לא משנה שאני מערבב הרבה..למה?? 3.אני קונה מיץ תפוחים טבעי B@D.ואני מחמם אותו במיקרוגל עד שנהיה חם כמו סיידר .כנ"ל לגבי גרעינים(חמניות ואחרים).אני מחמם אותם יחד עם אוכל -למשל עם סלט שעועית ירוקה .האם זה הורס את כול הויטמינים? 4.לגבי פולי סויה-איך קוהים אותם?כי ראיתי חטיף בבית טבע אבל הוא היה מלא מלא מלח.איך נמכר טבעי?ובעיקר איך אוכלים אותם?צריך לבשל אותם? 4.שאלה אחרונה -תמיד מילדות אמרו לי שלא בריא לחמם מים (נגיד לכוס מרק )אלא חייב להרתיח אותם.זה נכון?מה זה משנה?אני לוקח כפית אבקת מרק עוף אורגני ושם בכוס עם מים ואז מחמם במיקרוגל

שלום לך, 1. עניין של טעם, בייחוד שמדובר בהמתקה של משאות חמים, אפשר גם להמתיק עם אגבה אם אינך רוצה סטיביה. 2.אין סיבה מיוחדת, אמור להתערבב. 3. לא מומלץ לחמם - אכן פוגע בערך התזונתי של המזון. 4 יש פתיתי סויה טריים - אותם יש להשרות במים ואח"כ לבשל עם בצל, עגבניות ותבלינים (שווארמה סויה) ויש פולי סויה -חטיף מלוח. 5. מומלץ להרתיח את המים, תלוי גם במקור המים - מהברז או מינרלים, חימום במיקורגל בכל אופן אינו מומלץ.

מנהלי פורום נטורופתיה