לדבר עם הגוף?הקשר בין בגוף לנפש

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

04/02/2016 | 10:36 | מאת: תמי חן

שלום.יש לי הרבה כאבים שמקורם בצד שמאל.למשל בברך(לא במפרק עצמו אלא באיזור הפנימי שבברך ..בערך..). בחיפושי אחרי מזור הגעתי לאתר הזה: http://www.rinatgal.co.il/%D7%9B%D7%90%D7%91-%D7%91%D7%91%D7%A8%D7%9A.html האם אתם חושבים שזה נכון? זה מאוד מענין אבל..אני לא רואה שזה נכון לגביי כול כך מה שרשמו.. הדבר היחידי שאני יכולה להגיד זה שיש מישהו שקרוב אלי שהתחיל להתרחק בחודשים האחרונים.וזה כואב לי..ובערך בזמן הזה התחילו הכאבים.האם זה קשור לדעתכם?האם זה פסיכולוג? ןגם אם כן,מה זה עוזר לי?אני לא יכולה לעשות כלום בנידון. ניסתי לדבר איתו אבל זה לא עוזר.הוא רוצה להיות לבד..

שלום תמי, אין ספק כי ישקיים קשר בין גוף ונפש. כדאי לבדוק איך הכאבים שלך קשורים למצב הרגשי, אצל כל אחד הביטוי הוא אחר. אין נכון ולא נכון, כי האבחנה האי אינדיבידואלית ואצל כל אחד הסיבה היא אחרת. יש מקום לעבודה רגשית ואני ממליצה לך לפנות לטיפול וכך תוכלי להגיע להבנות (:

מנהלי פורום נטורופתיה