יובש בנרתיק בגי להמעבר

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

02/02/2016 | 23:19 | מאת: תמרה

האם יש משהו טבעי שניתן למרוח כדי שלא יהיה יובש בנרתיק? כמו כן נשירת השיער נוראית ולא חסר לי ברזל אבץ אלא הרופאה אמרה שזה בגלל גיל המעבר

שלום תמרה, ליובש בנרתיק בגיל המעבר מומלץ לצרוך ויטמין E שמן (במידה ואין לח דם גבוה) בנטילה אוראלית, הוא גם נוגד חימצון כך שמגן מפני מחלות לב וכלי דם וכמו כן ניתן להשתמש בו גם במריחה (שמן נבט חיטה) או בשמן קוקוס במריחה - שניהם משמשים כחומר טבעי מסכך. לגבי נשירת שיער יש לבדוק מה הסיבה - ייתכנו חסרים תזונתיים (כאלה שלא ניתן לראות אותם בבדיקת דם), תזונה לקויה, מתח.. והטיפול יהיה בהתאם. בהצלחה ורק בריאות!

14/02/2016 | 11:19 | מאת: מתושלח

מנהלי פורום נטורופתיה