פטרית ה-קמבוצ'ה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

28/11/2015 | 21:46 | מאת: נורית

שלום רב, מבקשת לדעת על הפטריה באופן כללי, יתרונות, חסרונות-תופעןת לוואי, באלו מקרים מומלץ להשתמש בה, ובאלו מקרים לא היכן ניתן להשיג אותה. במקרה שלי יש לחי בעיה רצינית של נשירת שיער. בנוסף בעיה של ספיגת ברזל בגוף.

מומלץ מאד. בגדול יתרונות רבים לפטריה כמו חיזוק מע' חיסונית, אנטי ויראלית, אנטי אייג'ינג ועוד. אפשר פשוט לעשות חיפוש בגוגל ולקבל כל המידע על כך. לא ידוע על קונטראינדיקציה. במקרה שלך תתייעצי עם מטפל שיעשה אבחנה וימליץ על מה שמתאים לנושא. בברכה והצלחה

מנהלי פורום נטורופתיה