סויה וסרטן שד

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

23/11/2015 | 11:30 | מאת: שמרית

היי, אחרי ניתוח למפקטומי. לגידול היה קולטנים חיוביים. אז מותר או אסור לצרוך סויה? שאלה נוספת, האם מותר לצרוך פיטומיצין ואקטיב כורכומין במהלך טיפולי קרינה? תודה.

סויה הינו מוצר שנוי במחלוקת לגביי בעיה זו. ישנן מחקרים לכאן ולכאן ואני מאמין שהמחקרים נגד הם מחקרים מגמתיים. בכל אופן אישית אני מאמין שהסויה הוא דווקא אנטי סרטני. לגבי פיטומיצין וכורכומין אני מציע דווקא אחרי הקרינה. בשלב הקרינה כדאי להצטייד בפטרייה סינית-קורדיספס. בהצלחה. והרבה בריאות

מנהלי פורום נטורופתיה