טיפול משלים לאנטביוטיקה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

11/11/2015 | 12:22 | מאת: דנה

שלום רב, הבת שלי בת 13 מתחילה טיפול משולש לחיידק הליקובקטר בקיבה.האם יש צורך לשנות תזונה כדי להעלות את אחוזי ההצלחה של הטיפול?אם כן למי עליי לגשת?לנטורטפת?לתזונאי?והאם יש חשיבות לתזונה? תודה מראש

הטיפול באנטיביוטיקה להליקובקטר פילורי אינו יעיל ברוב המקרים ולרוב גם ישנה הישנות של הבעיה ברמה גבוהה יותר. אם כבר התחילה את הטיפול חשוב לסיים, ולצרוך פרוביוטיקה לתקופה של חודש לפחות וגם בזמן הטיפול. בכל מקרה כדאי לפנות למטפל כדיי למנוע את ההישנות הבעיה לאחר האנטיביוטיקה ובמידה ולא התחילה לתת מענה טבעי לנושא. מוזמנת ליצור קשר בפרטי נשמח לעזור.

מנהלי פורום נטורופתיה