זמינות חומרים פעילים במיץ רימון לאחר סחיטתו

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

07/10/2015 | 13:08 | מאת: מיכאל

שלום רב, ברצוני להכין מיץ רימונים לשבוע מראש ולאחסנו במקרר. האם המיץ מאבד מהחומרים הפעילים (נוגדי החימצון וכן הלאה) לאחר הסחיטה , מה מהירות האיבוד והאם הוא מאבד כמות ניכרת מהחומרים? תודה על העזרה

שלום מיכאל, העדיפות תהיה תמיד למיץ סחוט טרי כמה שיותר (ולא שבוע במקרר) בשל העובדה שמרגע הסחיטה הוא עלול להתחמצן ואז ערכו התזונתי יורד בהתאם. אתה יכול אולי לסחוט כמות קטנה יותר ליומיים- שלושה ולא לשבוע.. רק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה