אסטקסנטין ובלוטת התריס

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

02/10/2015 | 13:59 | מאת: יהודית זנד

אני מטופלת בתת פעילות בלוטת התריס. האם נטילת אסטקסנטין עלולה להפריע לאיזון הבלוטה ?כי מאז התחלתי לקחת אסטקסנטין היה צורך להוריד את מינון האלטרוקסין ואני רואה קשר .

שלום יהודית, ייתכן ויש קשר, אך ייתכן ויש קשר גם לדברין אחרים שאולי עשית כמו תזונה, פעילות גופנית או הרגל כלשהו אחר ששינית. בכל אופן, אין זה אומר שהאסטקסנטין הפריע לאיזון הבלוטה, אלא ההיפך וזאת בשל העובדה שהיה צורך להוריד את מינון האלטרוקסין וזה בדיוק מה שמראה על שיפור תפקוד הבלוטה (: רק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה