רוטס HR ובחילה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

29/09/2015 | 14:23 | מאת: נעמי

שלום, נטלתי את התוסף הנ"ל על בטן לא מלאה ועד שעה בערך יש לי בחילה וכאב ראש באופן קבוע. מה לעשות? האם להפסיק כי זה אומר שהתוסף איננו מתאים? האם יש פורמולה אחרת יעילה לא פחות לנשירת שיער?

שלום נעמי, ראשית כל, יש לטול את התוסף לאחר ארוחה ולא על קיבה ריקה. הבחילה וכאב הראש יכולים להיגרם גם מסיבות אחרות. תוכלי לעשות את שיטת האלמינציה, המשיכי לטול את התוסף לאחר ארוחה ואם תראי שהתסמינים נמשכים, הפסיקי את התוסף ותראי עם התסמינים חלפו, לאחר מכן תוכלי לחזור לתוסף ולראות אם הוא הגורם..

30/09/2015 | 22:57 | מאת: נעמי

זה מה שאכלתי עד כה לפני התוסף- והתסמינים נשארו

מנהלי פורום נטורופתיה