איך לטפל בחרדות בצורה הכי יעילה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

27/09/2015 | 13:19 | מאת: אשווגנדה

אני משתמשת בתוסף גאבא 500 למעלה מחודש מלטיפול בחרדות ולא מרגישה בשינוי ,האם התוסף פשוט לא מתאים לי? ובימים האחרונים הוספתי אשווגנדה פעם ביום אולי זה יעזור ויתן פוש. בנוסף הגאבא עושה לי לי צמרמורות ולחץ בחזה בזמן הלקיחה

לא לכולם מתאים הגאבא. טיפול בחרדות מצריך טיפול יותר רציני מרק תוסף או שניים... (הומאופתיה, דיקור סיני, דימיון מודרך וכו')

27/09/2015 | 21:03 | מאת: רק שתדעי

שאם רק תוספים לא יעזרו לך.. כפי שאתה רואה גם אשווגנדה שהוא צמח נפלא לא יעזור לך בטח לא במינון הזה . בכל מקרה צריך לשלב תשאול מקיף אצל איש מקצוע ולטפל בהתאם באמצעות תזונה פעילות גופנית טכניקות ספציפיות. קלי לתשומת לבך. בהצלחה וגשילטיפול מסודר ואחראי.

27/09/2015 | 21:10 | מאת: המשך

איזה איש מקצוע למשל,הייתי אצל המאופתית אצל נטרופתית בכלל נתנה לי טיפול לבעיות עיכול והוצאתי מלא כספים וגם אירדאולוג שהמליץ לי על אשווגנדה גאבא מגזניום בלילה ותזונה וכולם בנתיים לא עזרו,מה אתם ממליצים?

מנהלי פורום נטורופתיה