שאלה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

01/09/2015 | 10:19 | מאת: רעיה

תודה רבה על התשובה על הפרוביוטיקה.יש לי שאלה נוספת ואני מקווה שתוכלו לעזור כמו שעזרתם כבר קודם. רקע: בת 83.לאחר אירועיים מוחיים חוזרים קלים,עם פרפור פרזדורים,דיספאגיה לנוזלים,עם רפלוקס אזופגיטיס קשה. תרופות: קונטרולוק,קרדילוק,נוקטורנו,קסנקס,אומגה 3.פלביקס. מותר לשתות נוזלים עם מסמיך.הבעיה שיש לי רגישות למסמיך שמוכרים בבית המרקחת. רציתי לבדוק לגבי מסמיך טבעי כמו פקטין. האם פקטין( כמו ג'לטין) עושה את הדם יותר סמיך?אני מקבלת מדללי דם וחשוב לי לשמור על רמת הדילול . עוד שאלה-האם מיים עם פקטין עשויים להחמיר את חומציות בקיבה ובכך לגרום להחמרה במצב הרפלוקס (שגם ככה קשה )? אולי תוכלו להמליץ על מסמכים אחרים שעשויים להתאים יותר למצב ולתרופות שמקבלת? תודה.

שלום רעיה, לא מדובר בשאלה כי אם בתיאור מקרה. במסגרת הפורום לא ניתן לעזור לך, נראה לי שאת ראויה ליותר - לאיבחון ותישאול מקיף ולאחריו תוכלי לקבל המלצות תזונתיות שיכולות להיטיב את מצבך. גשי לקבלת טיפול. הרבה בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה