תאנים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

30/08/2015 | 23:40 | מאת: מירב

שלום רב, אומרים שתאנים מכילים ברזל הייתי מבקשת לדעת איזה כמות של תאנים עלי לקחת ביום על מנת לקבל את כמות הברזל הרצויה לגוף. אני יודעת שיש גם מזונות אחרים שמכילים ברזל אבל הייתי רוצה לדעת לגבי תאנים. תודה מראש מירב

שלום מירב, ב - 100 גרם תאנים טריות יש 0.4 מ"ג ברזל.. כך על מנת להגיע לערך של 18 מ"ג ברזל שהו פחות או יותר הערך הרצוי ולאו דווקא הערך הרצוי עבורך.. לא כדאי לקבל את מקור הברזל מתאנים בלבד.. הם משממשים מקור טוב לפחמימות וויטמינים ומינרלים אחרים, אבל לאו דווקא כמקור מומלץ לברזל..

מנהלי פורום נטורופתיה