סידן ומגנזיום

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

30/08/2015 | 08:01 | מאת: יעל

שלום רב. אני מתלבטת בין סידן ציטראט לבין סידן קרבונט (שהוא היחיד המסופק בקופות החולים). מה נכון יותר לגוף? האם נכון שהסידן שוקע בכלי הדם ועלול לגרום להתקפי לב? שאלה נוספת- קראתי שהסידן והמגנזיום מפריעים אחד לשני בספיגה ולכן לא רצוי ליטול אותם ביחד. איך זה מתיישב עם שילוב של סידן ומגנזיום בכמוסה אחת?

סידן ומגנזיום חשובים יחד ודווקא עוזרים לספיגה. הסידן ציטראט נספג טוב יותר. שקיעה של סידן בדם יכולה להיות רק במצב של עודפים מוגזמת- אנחנו ממש לא מתקרבים לזה

מנהלי פורום נטורופתיה