פחד

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

29/08/2015 | 23:22 | מאת: יוסי

קרה לי בעבר שסבלתי מסחרחורות ,מאז אני בפחדים נוראים לא ליפול בזמן עמידה ואפילו ישיבה אני דרוכה וזהלא עוזב אותי ניסיתי פסיכןלוג אבל לא עזר כי אין בי מספיק כח להתגבר על הפחד המחשבה תקועה ואני מאז לא מצליח לכת דקה בלי להתנדנד ולהרגיש שהכל מסתוובב לי .מה תמליצי לי? והאם נטורופתיה יכולה לרפא אןתי המהשורש ולא זמני

מציע לך לשלב טיפול גוף-נפש, עם דיקור סיני, עבודה עם אנרגיה , טכניקות הרפיה ורגיעה ודימיון מודרך. אשמח לעזור

מנהלי פורום נטורופתיה