פרקינסון

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

28/08/2015 | 15:40 | מאת: רות

האם משהו מכיר טיפול לפרקינסון על ידי מוקונה פרוריאנס שהיא אבקת שעועית המכילה 15אחוז ל דופה אשמח לקבל שם של מטפל באיזור תל אביב

מוקונה זו אכן אחת האופציות הטיפוליות, אך לא רק והכל בהתאם למצב. ממליץ לשלב תזונה נכונה ותוספים נוספים מתאימים וכן גם את הדיקור הסיני. אשמח לעזור, שבוע טוב

31/08/2015 | 23:14 | מאת: רות

תודה על תשובתך סוף סוף יש עם מי להתיעץ אני לוקחת דופה מוקונה של חברת נאו .כתוב על הקופסה התור תוסף לקחת שתי קפסולות המכילות 800 מג אבקה 120 מג l dopa אני לוקחת אחת בבקר ואחת בשעות הצהרים מרגישה בבקר מצוין ובערב נוקשות והרגשה מאד לא נוחה בזרוע יד שמאל שזה הצד הפגוע האם מותר לי לקחת עוד קפסולה לפנות ערב? האם זה נכון לא לקחת עם ארוחת בשר?.אני גרה בתל אביב .האם אתה מקבל פצינטים באיזור

מנהלי פורום נטורופתיה