רוטס HR

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

27/08/2015 | 21:01 | מאת: כנרת

שלום, כתוב על המוצר שיש ליטול אותו בערב. ראיתי שיש בו ויטמינים רבים מקבוצת B- האם יש חשש שהוא עלול לגרום לנדודי שינה אצל המועדים לכך? בנוסף- האם המוצר מיתר נטילת B קומפלקס אותו אני גם נוטלת בשל ריבוי ויטמיני ה-B? הרבה תודה

ישנן אנשים שויטמיני B יכולים להשפיע על השינה וישנם אשר ישתו קפה לפני השינה ויקחו ויטמיני B וירדמו מיד... הכל אינדיבידואלי. כך שאם את לוקחת את התוסף בערב ואין הוא מפריע לשינה, אז אין שום סיבה לא לקחת אותו בערב. במידה וכן מפריע, לעבור לבוקר/ צהריים... אין חשש לעודפים הם יוצאים בשתן

28/08/2015 | 01:27 | מאת: כנרת

האם יעיל לקחת שני תוספים שונים שלמעשה בעלי אותם מרכיבים או שיש שוני מסוים ביניהם (את הקומפלקס אני לוקחת נגד עייפות ואיזון נפשי את הרוטס בגלל נשירת שיער שהתחילה). האם כבר לא כדאי לוותר על אחד מהם?

מנהלי פורום נטורופתיה