כלורלה, ספירולינה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

04/08/2015 | 17:29 | מאת: פיבי

שלום, ראיתי שכמות ה- B12 עצומה בהן- בשל טבעונותי נטלתי עד כה את הויטמין באופן תת- לשוני. כרגע הערכים אצלי נורמלים- האם זה אומר שזה מיתר נטילת הויטמין כל עוד אני עושה מנוי על האצות האלה וונטלת כמוסה- שתיים ביום? מי משתי האצות האלה אגב מומלצת יותר לטיפול בקנדידה והאם שתי כמוסות ביום- בוקר וצהרים מספיקות?

שלום פיבי, קשה לדעת מה תהיה רמת הספיגה של ה -B12 אצלך, כיוון שהספיגה ממקורות שונים היא אינדיבידואלית - את צריכה לנסות.. לא הייתי ממליצה עליהן בטיפול לקנדידה.. 2 כמוסות מספיקות למה? לא ציינת מטרה, ריכוז, מינון, מוצר? בהצלחה!

מנהלי פורום נטורופתיה